Габи от Фермата скрила кой е баща ѝ

Шестият сезон на риалити предаването Фермата започна за жалост с фалстарт за участничка, неслучайно наричана в предварителния анонс Лара Крофт, като героинята в едноименния филм, която е супер подготвена да оцелява във всякакви условия.

31-годишната Габриела Мартинова влезе във формата устремно, беше избрана от съотборничките си да защити женската чест в първите състезания за излъчване на фермер на седмицата по полов белег, но се препъна още в началото, скъсвайки менискус.

Оказа се, че Габи има своята история и популярност от известния си баща-сървайвър. Младата жена е дъщеря на Ники Мартинов, който преди 12 години спечели приключенското предаване за оцеляване. Още тогава неговите близначки бяха снимани и разнищвани, поне що се отнася до това, че той практикува заедно с тях всякакви екстремни спортове. Та до днес.

Във визитката си като участник във Фермата 6 – Пътят на една мечта, Габриела не споменава чия дъщеря е. Тя направи страхотно впечатление на участниците само за няколкото часа заедно с тях, хареса се и на зрителите със спокойното си излъчване, с мъдростта и начина, по който прие символичната загуба, излизайки от шоуто, за да отиде на операция.

Габриела Мартинова е от София, но живее във Велико Търново. Никак не е суетна въпреки, че е управител на украинска модна компания. Сама се определя като мъжко момиче, което търси адреналин и приключения. Детството ѝ преминава далеч от цивилизацията, а баща ѝ постоянно предизвиква нея и близначката ѝ да се катерят, да плават и да разчитат звездите в търсене на съкровища. Габриела е истинска амазонка и силен характер. Републикански шампион по мотоциклетизъм в клас Ендуро. Кара сноуборд и уейкборд. Почти няма спорт, който да не е атакувала. Не иска да върви по отъпкани пътеки, а да оставя свои следи. И вероятно ще го прави постоянно, защото в гена ѝ е закодирана победата.

Габи даде ценни съвети на жените да бъдат екип и се сбогува с всички във Фермата.“Победата и голямата награда за мен е любовта на хората”, бяха нейните финални думи.

Стискаме палци на Габриела да оздравее бързо и да побеждава в живота!


image0 (9K)