В Старозагорско масово продължават да карат без шофьорска книжка

На 10 октомври в ОДМВР – Стара Загора и РУ – Казанлък са образувани 4 бързи производства и са наложени наказания по административен ред за шофиране на МПС без шофьорска книжка.

Заловените в нарушение са А.А., на 39 и Г.Г., на 47 от Стара Загора, които са шофирали по бул.“Цар Симеон Велики”. А.А. е управлявал лек автомобил „Форд Ескорт“, а Г.Г. е управлявал лек автомобил“Рено Меган“.

На 10 октомври в РУ – Казанлък е образувано бързо производство срещу П. П, на 19 г., затова че на 8 октомври в с. Юлиево, общ. Мъглиж, е управлявал лек автомобил“Фолксваген Голф“ без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство,

На 10 октомври в ОДМВР – Стара Загора е образувано бързо производство срещу Г. Н., на 39 г. от с. Тулово, затова че на 9 октомври в гр.Мъглиж, на южния вход-изход на града, е управлявал лек автомобил „Опел Астра“.

И четиримата са шофирали без да притежават свидетелство за управление на моторно превозно средство, в едногодишен срок от наложените им наказания по административен ред за същото деяние.


image0 (9K)