В Стара Загора публично обсъждане на Закона за движение по пътищата…

Покана за обсъждане на проектите на Закона за водачите на МПС, Закона за пътните превозни средства, Закона за движение по пътищата, както и предложенията в новия пакет „Мобилност“ с участието на евродепутата Андрей Новаков

На 14 май, понеделник, от 15.00 часа, в зала „П. Р. Славейков“ на Община Стара Загора ще се проведе обсъждане на работните проекти на Закона за водачите на МПС, Закона за пътните превозни средства и Закона за движение по пътищата. В дискусията участие ще вземе и евродепутатът Андрей Новаков. Той ще представи подробности за предложенията, влизащи в новия законодателен пакет „Мобилност“- 1 и 2.

[ad id=“225664″]
Срещата e инициирана от народните представители Борис Кърчев и Радостин Танев, членове на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения, с подкрепата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Участие в обсъждането на проектните предложения на законите ще вземат представители на местни и държавни институции. Поканени са и всички заинтересовани страни – автомобилни сервизи, пунктове за преминаване на технически прегледи на МПС, школи за обучение на шофьори, транспортни фирми, велоклубове и други.


image0 (9K)