В скандала с Фънки, Азис намеси и Хилда

Азис коментира пред Нова телевизия разразилия се с Фънки скандал след завършването на „Като две капки вода“ снощи.

„Стана ми болно за Рафи, обидих се заради образа, който съм градил толкова години, който има стотици милиони гледания и ти в един момент да станеш и да си тръгнеш е толкова непрофесионално и толкова обидно“, заяви Костинбродския славей.

Мощен скандал между Фънки и Азис заради имитацията на Рафи

Чалга иконата подхвана и друг член на журито.

„Хилда, която обичам страшно много и харесвам, не е гледала „Сен Тропе“. Това е най-известната песен в България, която има 105 милиона гледания, а тя не е попадала на нея, тоест тя не е подготвена. Светът не е само джаз, не е само рок. Ехо, има ни и нас“, заяде се Васко.

Той анализира и участието си до сега в шоуто.

„не си вярвах много преди да спечеля победата в „Като две капки вода“ и още не си вярвам. Аз смятам, че моите колеги са по-добри от мен, не го казвам, защото така е редно.
Не знам какво стана в този лайф, но когато видях Оги, оригинала, така се стегнах и се уплаших, че, както каза Хилда, аз бях като дете, което няма търпение да си изпее фразите и да си седне. Аз не съм добър имитатор. Аз вероятно съм си добър в моя коловоз, в моите си релси. Вярвах, че е така до таи вечер.

Рафи коментира грозния скандал между Фънки и Азис

Разбрах, че, ако песента, която ми се падне, ми хареса, аз ще се справя, защото това е един уникален формат, който те предизвиква да смажеш себе си и да смачкаш всичко, което си притежавал до сега. Да излезеш на чисто и да покажеш някои хора, които дори може би не харесваш. Не всички образи, които съм правил, съм харесвал.

Този сезон се оказа, че последните могат да станат първи.

С годините ставам все по-критичен. Аз трябва да имам самочувствие, че аз съм авторът, чиято музика се слуша най-много в държавата“, завърши Азис.


image0 (9K)