В нова къща си живурка Криско

Рапърът обитава луксозен имот за един милион лева в затворен комплекс, който се намира в непосредствена близост до монумента „Камбаните“.

Семейството разполага с всички възможни екстри, като всички собственици оставят къщите и колите са отключени, защото има желязна 24 часова охрана и видеонаблюдение. Случаен човек не може да припари там.

Втората бременност на Цвети е основна причина иначе пословично стиснатият габровец да развърже кесията за просторна къща в спокоен район. Имотите в комплекса разполагат с минимум три спални и няколко бани, собствено дворно пространство и малък паркинг, на който могат да бъдат паркирани три коли.

Другият голям плюс е, че бременната Цвети и Криско не се занимавали с обзавеждането на къщата и не си тровили нервите с майстори, защото я купили напълно обзаведена. По всяка вероятност на Цвети й е отнело доста време докато убеди мъжа си, че с две малки деца имат нужда от повече пространство и спокойствие, каквото предлага всеки затворен комплекс, писа „Галерия“.


image0 (9K)