В момента в къщата се случва немислимото. Луна полудя. Продуцентите тичат – изгубиха контрол. Мазалото е тотално.

Луна откачи тотално и доведе до лудост и съквартирантите! Да не ти е Луна в къщата! Определено всеки един от зрителите, а и от съквартирантите в Биг Брадър се кръсти и се моли за това.

[ad id=“263680″]

Остаряващата чалгаджийка още от първия ден си показа рогата, но днес тотално ще превърти. И ще накара едни да се хвърлят в ожесточени битки с нея, други да искат да напуснат формата, а трети просто да си глътнат езика. Знаем, че в момента Къщата е разделена на два лагера заради мисията на Биг Брадър. Половината от участниците се водят каубои, а другата половина са индианци. Последните, към които беше причислена и Луна, трябва да битуват отвън на студа като разполагат само с ледена вода и външна тоалетна. Още при старта на мисията Луна заяви, че няма да я изпълни. Днес обаче ще я чуем да се зарича как ще саботира всяка една друга мисия в предаването. Фънки се вбесява така, че в един момент иска всички дружно да си тръгнат от шоуто и да оставят само лудата в него. Големия брат обаче също ще се ядоса много на певицата и ще наложи наказания, невиждани досега във формата.

[ad id=“225664″]

Как ли ще реагира на това Луна и дали тя ще бъде най-голямата потърпевша от останалите?! Това ще видим след часове в ефира на Нова телевизия. Както и ще наблюдаваме първите за сезона номинации, които ще се проведат очи в очи. Ясно е вече кой ще бъде гарантираният номиниран от абсолютно всички, пише разкрития.ком. А за вторите номинации предстои да разберем.


image0 (9K)