В Левски ври и кипи! Феновете му: На мача с „чорбое“ знамето в подкрепа на Делио Роси беше свалено

Домакинската загуба на Левски от Берое вчера с 1:2 разбуни духовете в столичния отбор. Феновете от Сектор Б разпространиха декларация в подкрепа на треньора делио Роси. Обясняват и защо транспарантът с името на италианеца беше свален от оградата на сектора с привържениците на Левски.

[ad id=“225664″]
Феновете:

„На мача с чорбое знамето в подкрепа на Делио Роси в Блок 5 беше свалено, защото, по обяснение на стюардите, делегатът на мача Неделчо Матушев им бил казал, че ще наложи глоба на клуба заради “СС” в името на Роси. На всеки поне малко запознат му е ясно, че това изписване на СС няма нищо общо с онова визираното. Освен да накараме Делио Роси да се прекръсти заради двете С-та в името му? Дано не ни се пада все същият делегат на всеки мач до края на сезона! И преди, и сега – Левски значи свобода!“, написаха запалянковците на страницата си във Фейсбук „Блок 5“.

Последва декларация на Сектор „Б“:

„И един коментар по повод поста след вчерашния мач – немалка част от коментарите са просто отчайващи, нивото е доста ниско и байганьовско, има някакви зомбирани хора със снимки на Путин и числото в профилите си и т.н. Да не говорим за каруцарските псувни по отбор, треньор, играчи. Тази онлайн активност щеше да е похвална, ако се пренасяше на стадиона, но на стадиона не чухме някой да иска оставки или да псува като хамалин.

Титлата отдавна е изпусната, Левски играе без нужната мотивация в първенството, а много хора все искат някой да “ги оправя” и им се привиждат месии. С какво точно вчерашния мач промени фундаментално нещо? Роси експериментира и се готви за наистина важните мачове за купата. Стиснете зъби до края на сезона и тогава ще правим равносметката, защото на всеки е ясно, че смяна на треньора в този момент е равносилно на самоубийство, защото точно в тази част на сезона няма да дойде някой от ранга на Мъри, а по-скоро някой като Вили Вуцов (нищо против левскаря Вили), а това е равно на гарантирано отпадане за купата.

[ad id=“263680″]

И понеже имаше много мнения, че едва ли не сме обречени за тая купа – в кой точно от двата мача този сезон Литекс бяха по-добрият отбор – при 2:2 есента ли или при водната топка преди 2 седмици!? Имаше мнения, че Делио бил сринал всичко… кое е това всичко? Миналата пролет имахме две по 0:3 от Литекс, преди това играхме и втора осмица, кое е това всичко? Делио ли бие дузпи, той ли пуска тъпи голове? Последните 7-8 години сме сменили сигурно над 300 играчи, 30 треньора, 15 спортни директора, трима собственика… и какво постигнахме? Хайде стига вече с това безумие! На Мъри целият първи сезон му беше слаб, отпаднахме от Беверен, но му се даде шанс и после всички знаем какво последва. Сега последните 7 нови дойдоха само преди 2 месеца, хайде да оставим треньора на спокойствие да не е цял сезон, но поне до края на настоящия, а?

Ако не сте на стадиона, поне мълчете, защото с нищо не сте помогнали на този отбор, за да му търсите сметка!


image0 (9K)