В „Завинаги“: Нещо ужасно се случва с Ипек, а миловидната ѝ маска пада окончателно

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ вечерята на фамилия Боран, заедно с незаконния син на Февзи и жена му Дилара, продължава. Едва ли някой е очаквал, че тя ще премине в лек, лежерен ход, в разбирателство и закачки.

В типичния си стил Адем провокира постоянно братята си, Мурат като най-невъздържан кибритлия се пали от всяка дума, а накрая Дилара и Сюрея се скарват заради мъжете си.

За разлика от синовете си, Есма истински се забавлява с Гарип. Двамата се шегуват, връщат се към спомените от младостта си, но адвокатът, колкото и да му е приятно с видимо променената Есма е нащрек, защото не е наясно дали приятелката му е напълно искрена или има други цели.

Когато се прибира вкъщи развеселена, султанката получава подробен доклад от верния Мустафа как е преминала вечерята с Адем.

Лошотията на Ипек избуява в пълната си сила, когато Фарук заминава в командировка. Бременна и манипулираща всички в къщата с това, тя започва отявлена война със Сюрея. Завистта и злобата ѝ не познават граници, а упреците са нескончаеми. Двете снахи се скарват, доколко на Ипек ѝ става лошо не е ясно, но тя пада по стълбите и всички изтръпват от ужас.

Сюрея си спомня как е изгубила бебето си и се ядосва на себе си, че е откликнала на нападките на Ипек.

В болницата Бегюм успокоява всички, че интервенцията е минала успешно, майката и дъщеричката ѝ са добре, а момиченцето е сложено в кувьоз. Уведомява ги, че така или иначе Ипек е щяла да роди преждевременно.

Напрежението в семейството обаче е голямо. Сюрея се обажда на Фарук, за да му разкаже какво се е случило и той прекратява командировката си.

Ужасно е това, което се случва с психиката на Ипек. Тя не иска да приеме бебето си, единственото, което я вълнува е да излее жлъч, злоба и клетви срещу Сюрея. Фарук става свидетел на изблиците на снаха си и е втрещен.

Джан се появява в музикалното училище. Но защо, ще разберете довечера в епизода от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)