В „Безмилостен град“: Няма да повярвате докъде може да стигне Шениз

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Шениз сякаш е навсякъде и е една крачка преди другите, информира ЗАРАТА. Докога това ще ѝ се удава обаче?

Дамла така и не се решава да се извини веднага, след като вижда в интернет как от нейната публикация за пазаруването, някой е разпространил, че Недим и Джемре са съпрузи и са си направили романтичен шопинг, а за целта е използвана снимка от сцената с разкопчаването на ризата. Тя седи гузно на вечеря и я спасява единствено новата тема, която шокира цялото семейство:

Недим съобщава самоуверено, че на другия ден ще започне работа във фирмата. Недоумение е, меко казано, изписано върху лицата на всички. В крайна сметка те са длъжни да се съобразят с желанието на собственика. Агях предлага и на Дженк да направи същото и на следващата сутрин тримата пристигат в холдинга.

В “Безмилостен град” Агях не може да повярва какво е намислил Недим

Недим заявява, че иска кабинет и братовчед му избухва с някои истини, които никак не се нравят на доскорошния инвалид, а именно: Недим не е завършил дори гимназия, Дженк го обвинява, че не знае даже таблицата за умножение, на което Недим отговаря, че братовчед му много добре знае защо е останал без образование. Агях също е на мнение, че Недим няма как да управлява без да е подготвен. Племенникът напуска ядосан.

Шениз прави поредна планирана крачка към осъществяване на плана си да срине двете сестри, влезли с взлом в живота на фамилия Карачай. Тя отива при майка им и ѝ прави мили очи, инсценирайки разкаяние за грешните си действия до момента. Хитрушата иска двете със Сехер да обгрижат децата си заедно, в съглашателство.

В това време Джемре и Дживан се разхождат по крайбрежната и братът разбира, че противно на очакванията му, сестра му го подкрепя в чувствата към Дамла. Нейните думи не са успокояващи, но пък утвърждават идеята, че една любов трябва да се изживее дори и да донесе болка.

Дженк се извинява на баща си, а той насочва разговора към Нериман и Джерен, които според него манипулират Недим.

Зад историята в нета с младото „семейство“ на Джерен и Недим кой мислите стои? – ами не се чудете дълго, човекът, който дори сънува в интриги, е Шениз. Не я спира и това, че злепоставя дъщеря си, а малко по-късно и сина си, давайки нареждане на познати папараци да атакуват Дженк на излизане от фирмата.

Дамла се извинява на Джемре, но не и на Джерен, чийто мъж в крайна сметка също е замесен в инсинуацията на журналистите. Малката оса скача срещу момичето, но Шениз отпраща дъщеря си в стаята ѝ.

В “Безмилостен град”: Очаквахте ли чудовищна постъпка от Джерен? – е, не сте чакали напразно

Недим и Дженк се срещат вечерта покрай морето. Дженк говори, че всякакви граници са преминати, а Недим мълчи. Когато Дженк си тръгва, Недим просъсква през зъби, че Дженк е прекрачил границата още на 8 години, а на него тепърва му предстои да го направи.


image0 (9K)