В „Безмилостен град“ Дженк е ранен смъртоносно и Джемре заплашва Шениз

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ драматичните събития при фамилия Карачай стигат до нажежаване.

След като д-р Оя успя с разиграване на психологическа възстановка да накара Дженк да признае, че именно той е бутнал малкия Недим през прозореца в онази злополучна нощ от детството им, емоциите силно ескалират.

В “Безмилостен град” спомените на Дженк и Недим едва не взривяват ресторант

Дженк сяда в инвалидния стол на братовчед си и разказва през сълзи за случилото се тогава. Той не иска да стане оттам, но когато го прави, излизайки от стаята измъква пистолета от колана на охранителя, дошъл да помага за овладяване на ситуацията. Агях се втурва да спасява сина си, но оръжието гръмва в суматохата. Дженк е ранен смъртоносно.

Вече в болницата, докато чакат резултата от операцията на Дженк, Шениз удря шамар на Оя и я заплашва да я убие. Психоложката казва, че терапията е била разрешена от Агях, който категорично е искал тя да се осъществи.

Нериман отново се меси в поведението на внучката си и я кара да бъде плътно до съпруга си. Но Недим е толкова изнервен, че само му е до това да вижда Джерен около себе си. Състоянието му е силно емоционално и той съжалява и се разкайва. Успокоява го Джемре, която е на мнение, че колкото и жестоко да е случилото се, то Дженк е успял да свали от плещите си тежкия товар на вината, която е носил 20 години.

Дали Недим ще се поддаде на клетвите и сърцераздирателната тирада на жена си, която здраво го държи за ръка, на зрителя предстои тепърва да разбере.

Шениз припада в коридора на болницата, свестяват я в една от стаите и при нея влиза Джемре, която я обвинява, че именно тя е причината за всичко, което се случва, както с Недим, така и със сина ѝ. Младата жена приканва свекърва си да признае злодеянията си и ѝ обещава, че ако тя не го направи сама, Джемре няма да мълчи. Агях чува последните думи, застанал до врата и иска да разбере останалото от жена си.

В “Безмилостен град” Шениз се окопитва и бързо залага нови клопки

Голямо меле се образува в един от нощните клубове на Истанбул, където е отишла Дамла. Дживан я вижда да говори с някакъв младеж и предизвиква разправия. Шофьорът на господарската дъщеря е пребит навън от няколко юначаги.

Не допускат Джерен при Дженк в реанимацията, но при него влиза законната му съпруга. Джемре говори на Дженк, че трябва да прости на 8-годишното дете, което е бил и което е сгрешило.

Агях връща лентата назад и си припомня различни ситуации с Недим, в които Шениз е била замесена. Той навързва някои факти и се обажда да издирят бившия лекар на племенника му. Господарят Карачай искрено се страхува какво още ще излезе.

Изключително емоционална е срещата на Агях с Недим в коридора на болницата. Чичото се срамува как е могъл да пропусне направеното от собствения му син, от жена си, от манипулациите им. Той само навежда глава пред племенника си и го отминава, но Недим тръгва след него…

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)