В „Безмилостен град“ Агях дава на Джерен това, за което тя нахълта в живота им

Тази вечер в хитовия турски сериал „Безмилостен град“ самоуверената Джерен се опитва да се задържи на гребена на вълната, която доста силно я лашка, откакто момичето с е върна в конака.

Разбра се каква е новата интрига на Шениз – доверен адвокат да обработи Агях уж, че идва от името на Недим с разни искания. Шениз предвидливо е отишла в офиса, за да подкладе огъня, като се опитва да убеди мъжа си, че това се случва по вина на Джерен и че малката е имала план още в началото, щом са пристигнали в имението. Магистратът Халдун потвърждава опасенията на Шениз.

В “Безмилостен град” всички са пешки върху шахматната дъска на Недим

Нериман занася на злобната си внучка, че Дженк и Джемре са се скарали, а Джерен естествено злорадства, въпреки, че и тя самата се прибира в къщата с такси, защото се оказва, че след сценката в кафенето Недим не я е допуснал в колата си.

Дженк си събира багажа, а Джемре се опитва да го спре, но без резултат. Фалшивият съпруг напуска имението и оставя жена си, защото не иска повече да се натрапва на собственика на къщата. Не желае и да чака той да го изгони.

Агях не подписва документа от адвоката, тъй като Недим трябва да поиска каквото и да било лично от него. Агях заявява на жена си, че ще пази Недим не само от Джерен, но и от Нериман.

Психоложката е недоволна от сеансите с Недим. Пациентът ѝ е станал много прикрит и дори самонадеян

Дженк казва на всички, че се изнася, а Джемре остава в имението. Сехер настоява дъщеря ѝ да настигне мъжа си и да оправят отношенията си. Недим вижда, че братовчед му си тръгва, но го подминава. А Шениз убеждава семейството си, че Дженк се е изнесъл заради Недим. Дамла пита братовчед си защо, а Недим отговаря, че ѝ обещава да се реваншира.

Дамла е в стаята на Дженк. Джерен влиза вътре и Дамла иска да знае какво търси натрапницата, след което я гони с доста обидни думи. Закани също не липсват и от двете страни.

Джерен чува Джемре да оставя съобщение на Дженк, в което говори за фиктивния им брак.

Дамла се чуди как Дживан може да е брат на Джерен и Джемре.

Шениз хвърля цялата вина за изнасянето на Дженк върху Джерен.

Джемре отива при Дженк. Вижда го пиян да блъска една боксова круша, а бутилката с алкохол стои отстрани.

Ще познаете ли Дженк от “Безмилостен град” като блондин?

Агях вика Джерен, за да говорят. Предупреждава я, че му е ясна целта ѝ да го скара с Недим. Обещава да ѝ даде много пари, връчвайки ѝ празен чек, върху който в срок от 24 часа сама да определи сумата,  след което с Недим да се разведат. Директно ѝ казва в очите да махне ръцете си от племенника му и очите си от сина му.


image0 (9K)