Възрастта превръща 3 зодии в отвратителни старчета

Смята се, че с възрастта човек става по-добър, натрупва опит, знания и мъдрост. На практика обаче тази преценка е далеч от реалността.

Много хора обаче стават наистина непоносими с възрастта. Кои са трите зодии, които стават напълно непоносими с възрастта.

На челно място се нарежда Девата. Тя се характеризира с изключителен егоизъм и силно желание за съвършенство. И двете качества придобиват тежки форми с възрастта.

Те престават да се съобразяват с мнението дори и на най-близките си хора, естествено, това прави представителите на знака много трудни за съвместно съжителство. Половинките им постоянно трябва да се справят с яркия индивидуализъм, характерен за представителите на този знака.

И повечето Деви абсолютно не признават присъствието на егоизъм в собствените си действия. Това не е изненадващо, защото според Девата ситуацията, в която мислят само за себе си, е абсолютно нормална.

Освен че изразяват егоистични действия, Девите често тровят живота на всички около себе си. Те често могат да предизвикат кавги от нищото.

Скорпионите, дори в младостта си, са много сложни и с възрастта това положение се влошава все повече и повече. С напредване на годинките им всичките им отрицателни черти на характера излизат наяве. Ситуацията става съвсем тежка, след като те се пенсионират и спрат да работят.

Затова Скорпионите трябва да направят нещо след пенсиониране. Хоби или някакви социална дейност ще спаси знака от ненужни и неприятни емоции.

Всичко това ще им позволи не само да изливат излишната енергия, но и да получат нови впечатления, необходими на Скорпионите за благополучието им.

В противен случай цялата жлъчка, която носят в себе си, ще се излее върху хората, които са около тях. Всички близки на Скорпионите ще страдат от ухапванията им и постоянните им проверки.

В крайна сметка характерът на представителите на знака изисква движение, а Скорпионите се нуждаят от нови емоции, дори негативни. И скандалите за тях са добър начин да източат много енергия и да получат свежи впечатления.

Но оказа се, че да живееш със застаряващ Водолей също не е никак лесно, защото те са склонни да възприемат само собствената си гледна точка, отхвърляйки всичко, което се различава от техния мироглед, като неправилно.

Естествено с течение на годините тяхната твърдост и непреклонност спрямо инакомислещите само нарастват, достигайки връх в старостта. Разбира се, всичко това само отблъсква хората от представителите на знака.

Освен това представителите на знака обичат да дават указания, тъй като те просто не се съмняват в правото си. Възрастният Водолей не се уморява непрекъснато да инструктира младите хора, основавайки се, разбира се, на собствения си изключително коректен опит.

Освен това представителите на знака обичат да говорят за себе си и не се уморяват да атакуват близките си с истории от живота им.

Какво да се прави! Както са казали хората – старост-нерадост.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)