Всичко, което се започне сега ще има успех!

Луната е в знак Рак до 04:55ч на 28 януари – това не е най-подходящото време за вземане на важни решения.

Луната в зодиакалния знак Рак ни дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора по това време се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, да се насладите на комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания сега са много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

14 лунен ден продължава до 15:04ч

Този период има мощна енергия. Добро време за важни дела. Ключовият аспект за този лунен ден е труд и съзидание. Всичко, което се започне сега ще има успех. Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Добре е да се започнат някакви добри дела.

Добре е да се определят приоритетите и да се насочат всички сили към най-важните и необходими неща – както нови, така и вече започнали. Голяма част от това, което се случва около вас, може да повлияе на вашите дейности. Дори случайно изпуснати фрази на вашия събеседник и дори абсолютно непознат човек може да изиграе роля в живота ви.

15 лунен ден започва от 15:04ч на 26 януари до 16:01ч на 27 януари

Силно енергиен ден. Безусловно получавате голям енергиен заряд в своя полза. Но освен положителното влияние се активизира и негативното. Във всеки човек, абсолютно всички емоции и чувства се събуждат. Всичко трябва да бъде под контрол и на първо място нашето поведение и нашите действия. Понякога не можем да се справим с този процес.

Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Активира се нашият вътрешен изкусител, затова може да срещнете съблазни и изкушения в много сфери на живота. Всички сега сме лесно податливи на негативни влияния и внушения, може да ни обземе мързел, имаме отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, затова не трябва да предприемате никакви важни действия. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни глупости, но последствията от тях ще са негативни.

Ако имате заветна мечта, насочете всичките си мисли към нея. В астрален план се образува нова писта за живота ви. Основната идея е желанието ви да е искрено и да не вреди на никого. Луната бързо ще се включи и няма да жали сили за изпълнение на вашата мечта. Ще се промените духовно и физически. Причината е, че вашето желание сега се планира в менталното бъдеще.

Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по възможност по-енергичен, напорист, активен, но без излишества. Всякакви видове извращения завършват с гинекологични проблеми. Крайно нежелателни са случайните интимни връзки, тъй като могат да донесат венерически заболявания.

Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето.

Благоприятно за всякакви покупки.

12 слънчев ден – В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)