Всичко, което направите днес за здравето си, ще е двойно по-полезно

Луната е в знак Дева до 20:53ч.

[ad id=“225664″]

Практичност и отговорност. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Хората са по-критично настроени и лесно могат да се появят търкания с околните. Градуса на емоциите сега е намален.

Всичко, което направите сега за здравето си, ще е двойно по-полезно. Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система. Подходящо време за гладуване. Ако не гладувате, трябва да се избягва тежката храна. Добре е да е лека и еднообразна. Претоварването на стомаха носи повече вреда, отколкото в друго време.

[ad id=“263680″]

13 лунен ден продължава до 18:42 ч. Девизът на днешния ден е „Осъзнатост” и тя трябва да се повиши именно днес. Един от най-мистичните и важни периоди от целия лунен месец. 13-ият лунен ден не е толкова лесен за разбиране. Той е активен, но не е подходящ за борба. Енергията в него се дава само на човека, който я е използвал правилно през предходните дни. И е необходимо да използвате ресурсите си в този ден много правилно и разумно. Идеалното време за духовни търсения. Човек може да проникне във вътрешните тайни на Вселената, да разбере мъдростта на битието. Ако прекарате правилно 13-тия лунен ден, можете да коригирате съдбата си.

Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно я отсявайте. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Ако се върнат стари проблеми към вас, отнесете се към тях спокойно, без излишни нерви. Енергията на деня ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото. Анализирайте всяка своя дума и действие през целия ден. Следете правите ли това, което искате или се ръководите от желанията на други хора, нещо, което ви налагат отвън? Помислете не предавате ли себе си, вашата вътрешна същност? Работете с емоциите си и се опитайте да ги коригирате. Наблюдавайте емоционалните реакции и не бъдете спонтанни, а се опитайте да разберете – откъде идват, къде вие се опитвате да манипулирате другите хора.

[ad id=“236993″]

Покупки и домакинска работа в този ден може да се вършат, но само ако е необходимо. Ако ви предстои пазаруване, не го правете механично, по навика, но се опитайте да погледнете този процес по нов начин, да видите къде харчите напразно парите си и какво е по-добре да купите.

Избягвайте да гладувате, тъй като стомаха се нуждае от натоварване.

Можете да се подстригвате, но ако го направите сами. Не е подходящо за посещение на фризьорски салон, не поверявайте днес своята енергия на друг човек.

[ad id=“236999″]

Сънищата, които сте сънували (29 с/у 30.03.) са много важни. От тях можете да почерпите истинска мъдрост. И ако сте имали сън в 13-то лунно денонощие, той ви е бил пратен от Висшите сили. Вселената може да ви покаже пътя, по който можете да стигнете до щастието.

14 лунен ден започва в 18:42 и продължава до 19:50 ч. на следващия ден. В този лунен ден се чувствайте господари на съдбата си. Изразявайте волята си. Само вие създавате настоящето и още повече – бъдещето. Вие и никой друг. Време е да поемете пълната отговорност.

Има отлична духовна практика, особено за този лунен ден. Започнете от сутринта (вижте часовете). Практиката се нарича „сега или никога“. През целия ден, веднага щом ви дойде някакво желание, идея, намерение – незабавно, без забавяне, на секундата го направете. Това важи и за по-големи неща и за дреболии ( в рамките на приличното и нормалното). Допие ви се чай? Не стойте, веднага отидете в кухнята и си направете чай. Промъква ви се мисълта да позвъни на бившия или бившата си, за да разбере как се чувства? Направете го веднага.

[ad id=“237001″]

Отношения и секс в 14 лунен ден – Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс на места, на които не сте го правили и по начин, както не сте го правили.

Ивелина ПенчеваASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)