Всичко, което започнете днес, ще е успешно!

Луната е в знак Стрелец от 01:30 часа и ще остане до 12:28 часа на 31 май.

[ad id=“225664″]

Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот. Ако сте се потопили в битовизма, то сега можете да разперите „криле” и да се освободите от грижите. Освен това Луната има свойството да вдъхва творчески и социален огън – време да се обновите и ободрите. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

[ad id=“236993″]

В 17:21 часа настъпва Пълнолуние. Слънцето е в Близнаци, а Луната ще бъде в знак Стрелец, което означава, че можете да използвате времето успешно за установяване на социални връзки и контакти. Все пак трябва да се има предвид, че една пълна Луна може да оказва негативно влияние върху настроението на някои хора, въпреки че няма силни негативни вибрации за деня. Затова комуникацията в такъв ден трябва да бъде деликатна, без да се опитвате да налагате своето мнение на другите.

Тези, които са депресирани, в този ден могат да изпитат душевен дискомфорт и огорчение, което не се основава на реални проблеми, а на измислени. Избягвайте обостряне на нервните разстройства, за което ще ви помогне вземането безобидни успокоителни средства като валериан например.

[ad id=“236999″]

Пълнолунието през май ще донесе приятни финансови изненади на представителите на зодиакалните знаци Телец и Скорпион. Може това да бъде една награда или печалба от лотарията. Но Риби и Везни трябва да бъдат предпазливи, ако планират голямо пазаруване. Днес ще бъдат обект на спонтанни желания, така че има вероятност за похарчване на доста пари.

Не се излагайте на прекомерен физически, психически и емоционален стрес. По време на пълнолунието, приливите на морето стават по-мощни, а при човек – кръвта отива към главата. Поради това всякакъв стрес и ненужни натоварвания трябва да бъдат изключени, доколкото е възможно.

[ad id=“237001″]

Също така е нежелателно:

– да спите така, че светлината на пълната Луна да пада върху лицето ви. Сънищата ви може да бъдат кошмарни;

– не правете големи покупки, може да бъдете измамени;

– да пиете алкохол дори в малки количества;

– да обсъждате политически или други „горещи” теми;

– да стартирате големи проекти;

– да вземате и давате пари на заем;

– въздържайте се от хирургични операции, които не са спешни, за да се избегнат различни усложнения. По това време има големи кръвозагуби.

[ad id=“238430″]

На пълнолуние е добре да гладуваме, защото тялото в тези дни реагира рязко на всички вещества, които влизат в него. Често има подуване. При природни бедствия наводненията са особено чести. Енергиите на пълнолунието започват да се усещат три дни преди пълнолуние, а влиянието на този период трае три дни и след пълнолуние.

14 лунен ден продължава до 20:42 часа. Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Денят е много удачен. В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Началото на всяко важно дело е необходимо да се пренесе в този ден, за да успее. Всяка физическа работа е полезна.

[ad id=“225664″]

Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като именно на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате.

Възможно е да се изпита печал, меланхолия. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото – миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения. Напълно достатъчно е да им отстъпите в този момент. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники.

Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.

15 лунен ден започва от 20:42 часа и продължава до 21:39 часа на следващия ден.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)