ВСИЧКИ НА СТАДИОНА! Берое приема Лудогорец

Треньорът на Берое Александър Томаш ще направи две промени в титулярния си състав за домакинството срещу Лудогорец във вторник от 17,30 часа на стадиона под Аязмото.
Португалския голаджия Педро Еуженио получи червен картон при гостуването на Левски и беше наказан точно за мача срещу тима от Разград.
Борислав Цонев , който беше уцелен по главата със снежна топка от феновете на Левски е наказан заради натрупани жълти картони.

[ad id=“225664″]

Защитникът Иван Бандаловски, който на загрявката на Герена почувства неразположение ще бъде на линия за Лудогорец

Португалецът Рубен Бригидо ще започне за втори път титуляр по фланга на старозагорската атака.
Берое се намира е добра форма от началото на пролетния полусезон, но от клуба си дават ясна сметка че ги очаква тежко домакинство срещу шампионите от Разград.

[ad id=“236993″]

Треньорският щаб на Берое сподели преди мача, че пред тима предстои поредния сериозен двубой срещу силен противник.

„Играем срещу отбора с най-голямо самочувствие и опитен колектив в първенството. Влизаме в мача с положителна серия от последните двубои, но времето ни до срещата определено не ни даде възможност да се подготвим по начина, по който желаем. Всички в клуба обаче ще компенсираме със сърцата си и желанието да се доближаваме до исканата от всички игра, която да зарадва феновете. Ние винаги играем за победа и  отново ще дадем всичко от себе си, за да я постигнем“, казаха още от треньорския щаб на старозагорци.

Вероятен състав – Перниш, Бандаловски, Иванов, Хаджиев, Леони, Райнов, Охене, Бригидо, Желев, Камбуров (Аргилашки, Като, Адамович, Негрут, Виданов, Ахмед,Пенев)

Наказани – Еуженио, Цонев

Контузени – няма

Стадион Берое – цена на билета 5 лева, време хладно


image0 (9K)