Все по-агресивно ги налагат! Скандален джендър се появи на корицата на известно модно списание

Рейн Дав се е родила момиче, но е успяла да смени доста мъжки професии – от пожарникар до горски, преди да открие себе си в модния бизнес. Сега се подвизава като нещо, което западните медии наричат: „биджендърен модел“.

[ad id=“225664″]

Рейн отлично показва дрехите и на двата пола, коментира thesun.co.uk. Кариерата й на модел  започнала, след като случайно отишла на „кастинг за показ на колекция мъжко долно бельо“ на Calvin Klein.

[ad id=“236993″]

„Когато съм в образа на жена, дрехите, които обличам, са женски. При това замисълът на производителя тук не играе роля. Когато съм в образа на мъж, нещата стават мъжки, веднага щом докоснат тялото ми. Сами решаваме какво да съм аз“, обяснява позицията си моделката.

[ad id=“236999″]

В социалната мрежа „Инстаграм“ Рейн често публикува и колажи, на които тя е в женски и мъжки образи. Също споделя своите възгледи относно това, колко много се различават изискванията и отношението на обществото към различните полове.

[ad id=“237001″]

Рейн се е снимала за Cosmopolitan, Vogue и Elle. През февруари тази година тя стана лице на британското ЛГБТ-издание „Дива“.

[ad id=“263680″]

Скандалната Рейн напоследък прави много пари от това, че се е обявила за „биджендърен модел“.

[ad id=“218001″]

„Това ли искат да наложат на нашите деца със скандалната Истанбулска конвенция?!“, питат възмутени родители в България.

 


image0 (9K)