Вселената ни праща знак как да станем по-добри

Меркурий в тригон с Юпитер – създава позитивна настройка, склонност да се поемат рискове, но също така носи тенденция към надценяване на възможностите и силите.

Луната се движи на празен ход от 09:12ч до 12:40ч. В това време не се препоръчва нищо важно да започвате, да подписвате договори, да купувате луксозни покупки.

Луната е в знак Стрелец до 12:40ч, след което преминава в земния знак Козирог.

През това време хората са разумни, практични, но праволинейни, липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници.

Продължава 18 лунен ден до 00:16ч на 11 май (от 23:11ч на 9 май)

Днешният ден служи като наше огледало. Днес околният свят отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри, къде да направите корекция.

Ако чуете благодарност днес, похвалят ви за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не допускате отрицателните. Има опасност лесно да се изпадне под чуждо влияние, затова ограничете контактите.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са сега силните аромати.

Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се избягва много сладкото.

Може да е тежък период за семейните отношения. Някои хора в този ден могат да изпаднат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстрижката активизира вашата енергетика, засилва вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

21 слънчев ден – Могат да се случат интересни събития, а хората, които срещнете да са свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва. При залез слънце е най-добре да разпускате.


image0 (9K)