Всеки момент тръгва онлайн индекс за определяне качеството на въздуха в реално време

НОВ ОНЛАЙН ИНДЕКС ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА В РЕАЛНО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОЛЗВАН ОТ ДНЕС, 16.11.2017 Г. (ЧЕТВЪРТЪК) ОТ 11:00 Ч. НА http://www.eea.europa.eu/themes/air/air-quality-index .

[ad id=“263680″]

Още интересни промоции в е-мол намерете ТУК

Замърсяването на въздуха е най-големият риск за здравето на околната среда в Европа и новият индекс за качеството на въздуха ще предостави на европейските граждани начин да научат повече за излагането им на лошото качество на въздуха, както на местно равнище, така и в целия ЕС.

 [ad id=“225664″]

Колко чист е въздухът, който дишате в момента? Какво показва сравнението между въздуха във Вашия град и въздуха в съседния град, регион или дори в съседната държава?

ИНДЕКСЪТ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА на Европейската агенция по околна среда, обявен днес на Парижкия форум за чист въздух, че дава възможност на потребителите да разберат повече за качеството на въздуха там, където живеят. Показването на актуални данни за цяла Европа дава на потребителите ново познание за качеството на въздуха в отделните държави, региони или градове.

Днес и утре Европейската комисия е домакин на изключително важно събитие, посветено на качеството на въздуха в Европа, което се провежда в Париж. В събитието участва като говорител и Нено Димов, министър на околната среда и водите.

Научете повече за замърсяването на въздуха и как да се справите с него чрез факти, цифри и видеоклипове в медийната галерия тук prezly.com


image0 (9K)