Време за проява на любов и хармония

Луната е знак Везни до 20:22ч на 17 януари – Повишава се чувствителността към проява на грубост, нетактичност и дисхармония.

Време за проява на добронамереност, любов, чувство за баланс, хармония и справедливост, дипломация.   Стремеж към избягване на кавги и конфликти. Нерешителност и несигурност могат да се появят в поведението и настроението. Отложете вземането на важни решения.

Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване. Може да почувствате нужда от почивка.

Уязвими органи, и не се препоръчва хирургична намеса са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Продължава 22 лунен ден от 22:55ч на 15 януари до 00:07ч на 17 януари

Време, в което пред човека се откриват перспективи за достигане до щастие, от които е нужно да се възползвате.  Препятствията, които застават пред вас, не са от голямо значение, а служат само за отскок. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Подходящо време за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Ден на висшата небесна мъдрост.

Не предприемайте нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не рискувайте, защото това може да въвлече към много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално.

Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Пазете си нервите и здравето. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Бъдете щедри по отношение на децата. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

2 слънчев ден – Бъдете милостиви и състрадателни. Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела.  Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.


image0 (9K)