ВРЕМЕ Е ЗА ЛЯТНО ГЕРОЙСТВО!

kravodariavaneЗа 26-ти пореден път Сдружение “Самаряни” и Регионалният център по трансфузионна хематология-Стара Загора ще реализират съвместна кръводарителска акция в Стара Загора.

Август е! Най-любимият летен месец. Но дори и през лятото, нуждата от доброволно дарена кръв няма ваканция! Докато всички ние се наслаждаваме на летните мигове, в някоя болница има човек, нуждаещ се от преливане на кръв!

[ad id=“236993″]

Лятото е сезона, през който най-малко хора даряват кръв. А тя е безценен подарък! Не може да се замести с нищо друго. Когато дете, майка, баща, баба, дядо, брат, колега или съсед имат нужда от кръвопреливане – нуждата е изключително лична. Но истинското предизвикателство е да кръводариш за някой непознат! Има магия, удовлетворение и щастие в този жест на добротворство. Това е истинско геройство!

От 2010 г., до настоящия момент, в кръводарителските акции на “Самаряни”, РЦТХ и партньори са участвали 649 души, 569 от които са кръводарили, 65 – за първи път в живота си.

[ad id=“225664″]

Лятното кръводарителско приключение за герои понастящем ще се проведе на 18.08.2017 г. (петък), от 8:30 до 12:00 часа, в МИКЦ “Къщата на Архитекта”, на ул. “Сава Силов” № 37.

Не забравяйте личната си карта, закусете, изпийте любимото си кафе, чай или сок! Ние ще Ви посрещнем с добро настроение и много здравословни, домашно приготвени вкусни неща!

ЗАПОВЯДАЙ! Време е!


image0 (9K)