Време е да ги изхвърлите тези 3 неща, ако искате да влезе късмет в дома ви!

Има 3 вещи, които оказват влияние върху цялата атмосфера в дома ви. От тях се проявява апатия и безразличие към живота и към хората около него. За да премахнете негативната и застоялата енергия, веднага се отървете от тези три неща.

Изкуствени цветя

Изкуствените цветя са мъртви цветя. Те гнетят дома ви. Не напразно хората казват, че живите цветя са за живите, мъртвите – за мъртвите. Дори и най-красивите, изкусно изработени китки не могат да заместят – жизнерадостното букетче от маргаритки. Най-обикновеното цвете в саксия също излъчва живителна енергия.

Счупени съдове

Не задйржайте в дома си пукнати или отчупени чаши, чинии и други посуда. Пукнатините, казват китайците, са най-стабилният акумулатор на целия негатив, който се натрупва в дома. Трябва час по-скоро да се отървете от тях. От стари времена съдовете са символ на богатство и охолство в един дом, а това означава, че пукнатината в даден съд е пукнатина в благосъстоянието на стопаните.

Стари дрехи и обувки

Износени, неизползвани и по някаква причина неподходящи дрехи и обувки не бива да се държат вкъщи. Нищо добро не ви носят. Много по-добре е да ги подарите на бедни и бездомни. Така ще донесат полза и на вас, и на тях.

Ако искате да получите нещо ново, колкото се може по-скоро се избавете от старото. Тогава на тяхното място непременно ще дойдат чифт нови обувки или палто, за което сте мечтали.


image0 (9K)