Врачански иска бебе, вече не ще да е плейбой

Калин Врачански е по-влюбен от всякога, издават негови близки. Звездата вече не крие, че има връзка с красива блондинка на име Александра Стоянова, която по професия е художничка. Запознали се покрай манекенката Диляна Попова и любовта им бързо пламнала. С днешна дата връзката им процъфтява и актьорът вече се замисля за наследници.

Сексимоволът на българския тетър прехвърли куп жени през леглото си, но доскоро не успяваше да се задържи с никоя. Запознати твърдят, че в един момент ергенският живот много му се усладил, ала възрастта му напредвала и желанието му за деца се усилвало.„Усещам, че скоро ще се случи нещо специално. Време ми е да се кротна!”, споделил Калин пред приятели и намекнал, че е готов да създаде деца с настоящата си половинка.

Въпреки че не е известна в публичното пространство, Александра притежавала редица качества, които силно впечатлили Врачански. Миналата година двамата бяха заедно в Сицилия, а преди това и в Лисабон. Пътуванията и приятните преживявания още повече ги сближили, а Калин най-сетне се почувствал уверен и спокоен да създаде семейство. Макар че идеята за деца му ставала все по-близка, актьорът категорично отхвърлял варианта за сватба. Той все още не вярвал в брака и бил убеден, че подписът в гражданското носи само главоболия. „Никога не съм искал да се женя. Бракът не е доказателство за любов!” твърди Врачански.

За първи път актьорът показа жената до себе си на премиерата на сериала „Господин Х и морето” миналата пролет. Той пристигна с Алекс под ръка и я представи като „гаджето ми”. Красавицата обаче предпочете да избегне любопитните погледи и седна на последния ред в залата, докато вървеше презентацията на сериала.

За изгората на Калин се знае, че предлага частни уроци по рисуване за малки и големи. Именно така преди 2 години Алекс се запознала с Врачански, който бил гост в ателието й заедно с Диляна Попова и синът й Борил. Врачански бил силно привлечен от чара й и я поканил на среща. После връзката им се развила бързо и скоро заживели заедно под един покрив. Преди да се залюби с актуалната си приятелка, актьорът имаше кратка авантюра с тв водещата Мариана Векилска. Интимните им отношения приключили, когато журналистката започнала да хлътва и Калин се отдръпнал, за да не й дава напразни надежди. Впоследствие стана ясно, че тя е напуснала работата си е телевизията, за да заеме високоплатена длъжност в структорите на Европейската комисия. Покрай професионалните промени Векилска успяла бързо да прежали Врачански, а пред приятелки споделила, че тази страница вече е затворена за нея, пише Уикенд.

Не е тайна, че секс списъкът на Калин е доста дълъг, но по думите му случайните връзки вече го отегчавали. Той мечтаел за сплотено семейство като на бившата си приятелка Силвия Петкова, която преди повече от две години се задоми и роди от друг. Актриса и колегата й имаха драматична връзка – ту се събираха, ту се разделяха, но накрая осъзнаха, че не са един за друг и всеки пое по пътя си. „Разбира се, че имаше любов, една голяма и силна любов. Но имаше и гадости, подли номера, причинявахме си много неща, без дори да знаем защо. Всеки искаше да се докаже, да се наложи и да надделее над другия. Постепенно открих, че като приятел Калин е безценен, но като партньор в живота – не”, сподели разочаровата Силвия след раздялата си с Врачански. Говори се, че той редовно й кръшкал, което довело до очакван край в техните отношения.

Калин не се посвени да отмъкне и приятелката на Орлин Павлов под носа му. Секссимволът на българския театър омая ослепителната блондинка Надя, която имаше няколкомесечна връзка с певеца. Орлин приел тежко предателството на своята любима, оттогава датира и ненавистта му към таетралната звезда.
Актьорът имаше противоречива връзка и с омъжената си колежка Теодора Духовникова. Двамата бяха изловени от фотографите на предаването „Папараци” да се целуват страстно посред нощ на улицата, а кадрите моментално плъзнаха в интернет пространството. Духовникова и Врачански обаче отрекоха да са имали интимни отношения. Те заявиха, че са добри приятели и затова понякога си позволявали подобна близост.

Най-пикантната авантюра на актьора е тази с фолк певицата Преслава. С нея се запозна по време на шоуто „Като две капки вода” преди 4 години. В този период чалга дивата още преживяваше раздялата си с Георги Станоев – Бирмата и използвала Калин като средство за развлечение. След края на предването пътищата им се разделили и с днеша дата не поддържат контакт.


image0 (9K)