Вратарят Душан Перниш пропуска гостуването на „Локомотив“ Пловдив

В неделя „Берое“ излиза срещу „Локомотив“ в мач от 29 кръг на efbet Лига. Двубоят в Пловдив започва в 18:45 ч. и ще бъде ръководен от Николай Йорданов от София.

Старши треньорът на „Берое“ Димитър Димитров няма да може да разчита на Ахмед Тоуба, чийто наем от „Брюж“ изтече и играчът се прибра в Белгия. Душан Перниш и Стив Фуртадо пък са с контузии и също пропускат мача.

Ето групата на „зелено-белите“ за срещата:Генадий Ганев, Теди Мезаг, Георги Маджаров, Георги Ангелов, Крум Стоянов, Карлос Охене, Гаюс Макоута, Иван Минчев, Александър Цветков, Ибрахима Конте, Октавио, Зоран Йосипович, Александър Василев, Никола Маринов, Мартин Камбуров, Алиун Фал;

„Берое“ заема шесто място във временното класиране с актив от 43 т., а домакините са четвърти с 50 пункта.

Николай Йорданов от София е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мартин Венев от София и Дениз Соколов от София, а четвърти съдия е Димитър Димитров от София. Делегат на БФС е Райчо Райчев от Сливен, а Ичко Лозев от Арбанаси ще оцени работата на съдийството.

В последните си 5 шампионатни двубоя „Берое“ записа 3 победи и 2 загуби. „Локомотив“ са в серия от 2 победи, 2 равенства и 1 загуба. Водещ голмайстор до този момент за „зелено-белите“ е Мартин Камбуров с 14 попадения, а за „смърфовете“ Димитър Илиев с 12.


image0 (9K)