Волейболна драма на мач в Стара Загора! Берое – ЦСКА 2:3

Волейболистките  Берое (Стара Загора)  загубиха по драматичен начин домакинството си срещу ЦСКА С 2:3 с 3:2 (25:17,25:17, 16:25, 21:25, 12:15) в мач от третия кръг на женското първенство на България, който се игра в зала „Иван Вазов“ пред 350 зрители.

Лоша новина застигна треньорския щаб на Берое преди началото на двубоя, след като  Нора Богданова получи контузия – извадено рамо и не игра.

[ad id=“218001″]

Волейболистките на Берое започнаха силно двубоя и спечелиха първите два гейма, а съперничките им не упяха да напипат верния ритъм на игра от което се възползваха максимално домакините.

 

Преломния момент се случи в третия гейм когато „червените“  се мобилизираха и успяха да намалят пасива си на 2:1 гейма. В четвъртия гейм домакините продължиха да бъдат неуверени и допуснаха доста грешки, което  подволи на ЦСКА да изравни – 2:2. Драмата бе пълна в тайбрека, като резултатът вървеше равностойно до първото техническо прекъсване. След това волейболистките на ЦСКА взеха надмощие, парираха опитите на домакините за противодеействие и се поздравиха с крайната победа.

 

ЦСКА продължава да оглавяват временното класиране с 9 точки, преди изиграването на останалите мачове, които са отложени. Тимът на Берое записа втора загуба, като с една победа и 4 точки заема трета позиция в подреждането.

 


image0 (9K)