Волейболистките на „Берое“ загубиха гостуването си на „Левски“

Старозагорският волейболен тим на „Берое“ загуби с 0:3 гостуването си на  „Левски“  в зала „Сиконко“. Момичетата на Страхил Балов поведоха в резултата в първите минути наложиха темпо, но загубиха с 25:27, а другите две части – с 25:16 и 26:24 в полза на софиянки.

„В първата част арбитрите дадоха точка, вместо аут за домакините. Топката излезе поне два метра, но не това е причина за загубата ни. Слабо посрещахме и не се получи. Важен за третото място е двубоят с тима от Димитровград след броени дни“, коментираха от треньорския щаб на „Берое“. „Малшанс и късмет не ни достигна, в последната част водихме с 24:21…“, допълниха от клуба.

[ad id=“225664″]

В 14 кръг в зала “Иван Вазов“  в Стара Загора, „Берое“ приема „Раковски“ Димитровград на 1 март от 19:00 часа. Мачът е последен от редовния сезон за „новака“ в „елита“ преди срещите за медалите.

„Зелено-белите“ играха със следния титулярен състав в София: Веселина Григорова-капитан, Ваня Върбанова, Гергана Петрова, Татяна Алейникова, Виолина Николова и Златена Салабашева.

Така, кръг преди края на редовния сезон, „Сините“ се изкачват на втората позиция в таблицата с 21 точки (7 победи, 4 загуби).

 


image0 (9K)