Войнствен епизод от сериала „Завинаги“ тази вечер

Тази вечер в епизода на турската любовна сага „Завинаги“ прехвърчат искри в семейството на Фарук и събитията не се развиват според желанията му.

Майката Фарук си е навила на пръста, че трябва да ожени големия си син за дъщерята на техни семейни приятели и властната жена не търпи противоречия. Организацията на Есма е колкото може по-бързо Фарук и нейната избраница Ипек да сключат брак.

В това време обаче, влюбеният до уши в Сюрея Фарук получава съгласието на любимата си да се оженят. Плановете на майка му са сринати из основи. Но синът е завел новата снаха у дома. Есма е бясна, а семейството на Ипек си тръгва демонстративно. Бъдещата свекърва не може да овладее нервите си и се скарва с Фарук, а той настоява тя да промени тона си.

Свидетел на целия този скандал става естествено и Сурея, която не желае да бъде между чука и наковалнята във войната между майка и син. Тя разбира се, напуска дома им.

Защо Есма е толкова сурова и безкомпромисна, гледайте епизода довечера по бТВ от 20 часа, когато Фарук ще разкаже на Сурея откъде идва непреклонността и упоритостта на майка му.

Фарук изкарва яда си на свой колега във фирмата, като се стига дотам, че той насочва пистолет срещу работника си.


image0 (9K)