Войната в „Завинаги“ между незаконния син на Боран и неговите наследници преминава в ръкопашен бой

Тази вечер в епизода на турската драма „Завинаги“ войната между незаконния син на Февзи Боран и неговите наследници преминава в ръкопашен бой.

На всички зрители отдавна е ясно, че Адем е син на Февзи Боран, а майка му Рейхан е сестра на Къймет, чиято дъщеря Ипек се омъжи за Фикрет Боран. Дотук Адем действаше подмолно, като всячески се опитваше да бъде спица в колелото на семейния бизнес на братята си. Довечера обаче той ще се сбие с Фарук пред едно заведение, а свидетел на пердаха става Дилара. С много яд срещу Фарук Адем му обещава, че ако е нужно ще работи къртовски, но няма да се преклони пред фамилия Боран.

Къймет от своя страна предупреждава сестра си да не застават срещу Есма, защото тя винаги унищожава враговете си. Ако Рейхан се опълчи срещу Есма, цяла Бурса ще застане срещу нея и Адем.

Никак не са безоблачни и отношенията между Сюрея и Фарук. Те ту са много влюбени и щастливи, ту бълват огън и жупел един срещу друг. Фарук научава истината за инцидента с майка му, че съпругата му се е скарала с нея преди тя да припадне. Разбира обаче и друго, че Есма изобщо не е приела Сюрея като снаха.

Есма научава за новооткритото музикално училище на Дилара и Сюрея и естествено бърза да натопи младата жена пред съпруга ѝ. Фарук пак е овладян от хиляди дяволи. Поставя ребром няколко условия на съпругата си.

Ипек губи почва под краката си в имението и намисля да си върне позициите. Какво ще направи тя, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)