Внимание! Опасен, счупен в основата стълб, стои на „Августа Траяна“ поне от два дни

Репортер на ЗАРАТА случайно забеляза вчера в Стара Загора на ул. „Августа Траяна“ 49 счупен в основата електрически стълб – може би при катастрофа.

Нарочно проверихме и днес дали стълбът е обезопасен. Оказа се, че не е – просто си стои отбелязан със сигнални ленти. Възможно е така да е от дни, или седмици.

При динамичната климатична обстановка, при която са възможни силни ветрове, подкопаване от порои и т.н., ни се струва безотговорно подобно неизправно съоръжение да заплашва съседните къщи, преминаващи, или паркирани вблизост коли, хората наоколо.

[ad id=“225664″]

Току що през бутона „Изпрати новина“ пристигна и съобшщение, че на спирка „Алана“ върху електронното информационно съоръжение е залепена обава: „Кърти, чисти и извозва… с посочен GSM“. Ето, авторът на обявата очевидно няма намерение да затруднява оторизираните органи, които трябва да му напишшат съответния акт заради нарушение на общинската заповед къде, кой и как може да поставя рекламни материали. Със сигурност това не са информационните съоръжения на спирките на градския транспорт.

Разчитаме на бързата реакция на оторизираните органи и институции.


image0 (9K)