ВМРО – Стара Загора излъчи номинации за кандидати за народни представители

По време на областна конференция на структурите на ВМРО в Стара Загора бяха избрани хората, които да бъдат част от листата за народни представители на предстоящите на 26 март избори за парламент. Партията ще се яви като част от коалиция „Обединение патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, както бе на изборите за президент и вицепрезидент през 2016 г. Тогава за кандидатите на патриотичната коалиция гласуваха 15 % от българските избиратели.

На събранието присъстваха заместник-председателят на Националната женска организация на ВМРО Николина Горова и заместник-председателят на ВМРО и досегашен депутат в 43-тото Народно събрание доц. Милен Михов. Той приветства активността на областната организация на партията, доказана и на последните проведени избори, когато за Обединените патриоти в Стара Загора гласуваха 16.97% от избирателите.

За кандидат-депутати бяха излъчени Антон Андонов и Красимир Червилов (Стара Загора), Николай Марков (Павел баня), Константин Балабанов (Гълъбово), Николай Киров (Раднево), както и Чавдар Ангелов и Георги Стойков (Казанлък).

Доказали се в дейността си в редиците на ВМРО, номинираните кандидати декларираха, че ще отстояват принципите на градивния и разумен български патриотизъм, ще работят в защита на националните интереси и ще бъдат говорители на старозагорци.

От ВМРО – Стара Загора са убедени, че напълно реалистично е двама или трима кандидати на Обединените патриоти от областта да станат народни представители в 44-то Народно събрание.

 


image0 (9K)