ВМРО: семейството е между мъж и жена. Честит празник, мили дами!

1000 лалета подариха по повод празника на жената 8 март кандидатите за народни представители  от листата на ВМРО-БНД за 27-ми Старозагорски избирателен район.

„Поздравихме жените, защото това е един прекрасен празник на българската жена и на българската майка. Смятаме, че по този начин ще зарадваме, ще усмихнем тези жени, които получиха цвете от нас“,  сподели водачът на листата на партията Александър Сиди. Той  изрази надежда, че тази инициатива ще бъде възприета от все повече хора и най-вече от мъжете. „Особено във времена, в които си говорим за насилие над жени, най-добрият начин да се посегне на една жена е с цвете“, обясни причината за приятната изненада за жените от Старозагорски регион кандидатът за народен представител в 45- то народно събрание. Да бъдат красиви като цветята им пожела Александър Сиди. „Известен факт е, че жените в нашия регион са едни от най-красивите в България. Да бъдат все така женствени и усмихнати така както ги видяхме на днешния ден“, добави той.

 
ВМРО-БНД обръща специално внимание в подкрепа на жената майка. Повече средства за втората година от майчинството и безплатна детска градина, както и безплатни учебници за всяко дете са част от мерките за преодоляване на демографската криза, залегнали в програмата на ВМРО за 45-ото Народно събрание (мандат 2021-2025 г.). Предвиждаме в най-кратки срокове да се инвестират поне 100 млн. лв. за изграждането на нови детски градини и ясли, обособяване на вече изградени подходящи сгради и ремонт на старите градини и ясли, уверяват от ВМРО-БНД.
От там настояват за по-строго законодателство за насилието над жени. „Надявам се заедно с колегите от 45-то Народно събрание да успеем да изработим достатъчно добро законодателство, което да гарантира живота и здравето на всяка жена“, категоричен е Александър Сиди.

 


image0 (9K)