Владимир Каролев: ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе

В ЕСО ще се усвояват 500 млн. лева държавни пари и европейски грантове за изграждане на енергийна инфраструктура

[ad id=“263680″]

„ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе. В едно от най-големите и най-важни енергийни дружества се подготвят кадрови промени – в управителния съвет на Електроенергийния системен оператор (ЕСО) влизат двама от БСП и един от ГЕРБ.“ Това пише в профила си във Фейсбук икономистът Владимир Каролев.

Ето какво пише още Каролев в социалната мрежа:

Големият шеф става Антон Славов – кадър на левицата, вече на 71 година с опит единствено в сектор електропроизводство и то ВЕЦ-ове. Човекът беше отстранен от работа през 2010 г., после върнат по времето на Орешарски и пенсиониран наскоро вече на уважаема и достолепна възраст. И сега обратно на червените барикадите – партизанин за бой се стяга … Третият член на борда си е нормална квота на ГЕРБ.

В ЕСО ще се усвояват 500 млн. лева държавни пари и европейски грантове за изграждане на енергийна инфраструктура – интересно как Обединени патриоти като коалиционен партньор ще контролират изразходването на тези пари, какво мислят по въпроса тримата лидери на партиите и дали пък няма тематична коалиция ГЕРБ-БСП в енергетиката?

Коалиция та дрънка, ама направо се раздрънка.

 


image0 (9K)