ВК „Берое“ с пето ново попълнение

Мъжкият волейболен Берое привлече петото си ново попълнение преди началото на новия сезон, който започва след две седмици. Старозагорският тим подписа опитният диагонал Иван Дамянов. Юношата на Славия, който е носител на Купата на България, игра в чужбина, а за завръщането си у нас избра именно отбора на Берое 2016.
„С опита си искам той да допринесе за бързото израстване на отбора“, разкри треньорът на старозагорския отбор Иван Тасев в интервю за Радио Стара Загора.
В началото на другата седмица Берое 2016 ще изиграе последните си контролни срещи от подготовката за новия шампионат. Съперник в тях ще бъде Марек, мачовете ще са в Дупница. До този момент старозагорци изигра три контролни срещи – две с украинския Епицентр-Подоляни (Хородок) и една с Локомотив (Пловдив).
Първенството в Суперлигата стартира в средата на октомври с предварителни турнири, които трябва да определят участниците в двете осмици. Съперници на Берое 2016 са Добруджа, Пирин (Разлог) и Арда (Кърджали), мачовете са в Добрич.


image0 (9K)