Виолина Кочева: Монтана постоянно мрънкаха от съдиите

Капитанът на женският баскетболен отбор на Берое Виолина Кочева даде своето мнение пред телевизия Стара Загора след изиграването на четвъртия мач от финалната серия срещу Монтана в Стара Загора. В него домакините изравниха резултата 2:2 и титлата ще се решава в пети мач, който ще се изиграе в петък , 26 април в залата в Монтана от 19,00 часа.
– Мачът беше равностоен почти през цялото време и се реши накрая с последните атаки. Не виждам какви са претенциите на Монтана толкова с тези съдии, като в едната посока е едно в другата посока е същото. Изпуснали са фаул за нас изпуснали са и за тях, аз не мога да повярвам, те постоянно мрънкат за тези съдии. Всеки се разправя, състезателките се разправят, тук се разправят. Ами да ги оставят съдиите на мира, да си играят тяхната си игра, пък като ни победят и със съдиите да ни победят като са по – добри от нас., заяви Кочева.
Тя коментира и предстоящия пети решителен мач за шампионската титла , който ще се играе в петък в Монтана от 19,00 часа.
– Ние психологически винаги сме готови, важно е тактически да се оправим, защото това са много мачове, но каквото е за нас такова е и за тях. Все още не се заиграли целия отбор, имаме проблясъци. Както шефът казва с божията помощ целия отбор да се разиграе и всички да играем добре.


image0 (9K)