Виктория Пенева от СКХГ „Импала“ е в националния отбор на България – девойки

На проведената селекция за Национален отбор Виктория Пенева се представи отлично. По предложение на Главния треньор Валентина Иванова,състезателката от СК “ Импала“- гр.Стара Загора е включена в разширения състав на Национален отбор,като преспективна и талантлива гимнастичка.
Тази година тя дебютира във възраст (девойки старша възраст) и успя да се класира в категория „Елит“,събра максимален брой точки на селекцията в “ Олимпийското звено“ и се класира на I -во място (2006 набор). Високият спортен дух е наследила от баща си – бивш капитан на Берое – Веселин Пенев.Тя притежава прекрасна визия,голям потенциал и силна амбиция.Успехите си дължи на своето трудолюбие и хъс,на профисионализма на треньорите в СК “ Импала“ и на отличните условия за тренировки предоставени от Община Стара Загора.

– Специални благодарности на кмета г-н Живко Тодоров!
Благодарим на Главния треньор на Националния отбор – г-жа В.Иванова за оказаното доверие и предоставения шанс за развитието на Виктория Пенева! Вярваме,че тази чест ще я окрили. Пожелаваме на прекрасната ни грация попътен вятър по трудния път на красотата и съвършенството!
Нека стане достойна наследничка на “ Златните момичета“,които превърнаха художествената гимнастика в емблема на гения сътворен в България!!!, заявиха от СКХГ „Импала“, Стара Загора.


image0 (9K)