Виктория Бекъм заби нож в гърба на дружката си Меган Маркъл

Виктория Бекъм и Меган Маркъл се сприятелиха, когато американката все още не бе член на британското кралско семейство и опознаваше Великобритания.

Актриса от „Костюмари“ е доволна от приятелството си с бившата Спайска, която й помогна да навлезе в новия си живот в Лондон. Когато не се виждаха редовно си пишеха и обменяха съвети за поддържане на косата и красота. Меган дори се довери на вкуса й и я покани да помага с реконструкцията в имението Фрогмор Хаус.

Въпреки доверието, тези дни Виктория нанесе жесток удар на приятелката си. Колкото и странно да звучи, британската певица и дизайнер призна, че се вдъхновява не от своята американска приятелка. В Инстаграм 45-годишната Бекъм репостна една от последните снимки на кралицата на Йордания и съпруга на крал Абдула II Рания и написа: „Винаги се вдъхновявам от кралица Рания. Тя е много красива!“.

Снимката едва ли е е избрана случайно. На нея виждаме кралица Рания, облечена с бяла риза, върху която е сложила черен корсет с тънко червено коланче. Тоалетът е от колекцията на Бекъм от 2006 г. и струва 770 евро.

 


image0 (9K)