Вижте шанса на Григор Димитров да играе в София

 

Шансовете на Григор Димитров да участва на тенис турнира в София са 50 на 50, обяви неговият мениджър Георги Стоименов. Агентът допълни, че Гришо все още изпитва болки в рамото. Той ще чака консултация от лекарите, която ще излезе в края на седмицата.

[ad id=“263680″]

Стоименов призна, че Димитров ще се възстановява в Монако. Григор прекара два дни в родното Хасково, където в неделя даде открит урок на деца от цялата страна. Стотици малчугани се стекоха на кортовете в парк „Кенана“, за да зърнат и да се докоснат до своя идол.

Гришо прекара на корта с децата почти един час, но се виждаше, че има проблеми с рамото. Той избягваше да отиграва топки над главата. Баща му Димитър Господинов постоянно се интересуваше дали Гришо чувства някаква болка.

[ad id=“263680″]

Димитров отлетя за Монако снощи.

„В Монако Григор ще се подложи на няколко рехабилитационни процедури – сподели Стоименов. – Там ще изчака медицинското решение. На Григор много му се играе в София. Турнирът в столицата е заложен в програмата ни от дълго време. Все пак здравето му е по-важно. Ако се наложи, може да пропусне състезанието“, заяви Стоименов пред „България Днес“.


image0 (9K)