Вижте хороскопа си за 8 май 2018!

На 8 май ще имате благоприятен ден за ангажиране със задачи, които досега не са имали своя шанс да бъдат реализирани успешно.

[ad id=“225664″]

Днес ще можете да разчитате на късмет за тях, но само при лоялни и коректни действия от ваша страна. Неприятности могат да възникнат с хора, които не харесват вашите амбиции или желания, но вие няма нужда да се съобразявате с тях, нали?

Прояви на ревност днес няма да бъдат толерирани и ще създадат предпоставки за нежелана раздяла.

Овен

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. За преобладаващата част от Овните вторник ще е напрегната при изпълнение на професионалните задачи и задълженията в бизнеса, но това едва ли ще попречи за успеха в делата ви. Ще ви помогнат да се справите бързо със задачите си. Предстоящо пътуване изисква да се подготвите, като не оставяте нищо за в последния момент. Причините в много случаи се дължат на дребни затруднения и противоречия, които ще протекат бързо.

Телец

Добър ден за професионални изяви и реализация и за партньорските ви взаимоотношения. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Не се опитвайте да въведете ред на всяка цена, понякога има нужда от малко хаос. Лесно ще стигате до общи решения и това ще ви носи радост. Един успешен ден.

Близнаци

Опитайте се да завършите започнати вече неща. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Не пренебрегвайте постоянните си задължения покрай новите неща, които искате да свършите. Не е изключена криза в материално отношение. Повечето от вас целенасочено ще търсят информация, обогатяваща знанията им в една или друга област.

Рак

Каквото и да е, може да се каже, че се случва в точния момент. Заради прибързаност може да бъдете губещи в близките месеци. Не се претоварвайте както физически, така и емоционално. Неочаквано известие ще промени плановете ви за утрешния ден. Наричайте нещата с истинските им имена.

Лъв

Следобед са възможни неочаквани радостни новини за постигнатия успех от вас и вашите колеги и за финансови постъпления. В утрешния ден ще се справите бързо и успешно с най-неотложните си задачи. Срещате се с интересни хора, благодарение на които ще ви хрумнат ценни идеи. С колегите ще постигнете разбирателство по спорен въпрос или с някой друг от обкръжението ви, което ще ви направи по-работоспособни, а защо не и доволни. Избягвайте новите делови запознанства, особено следобед.

Дева

Имате находчиви и интелигентни идеи, от които ще се заинтересоват хора, можещи да ги осъществят. Време за дома ви, за хората в него, както и за човека до вас – обърнете по-голямо внимание на отношенията, в които участвате. В интимната си връзка дайте предимство на партньора си да бъде водещ. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Сами ще си създадете проблеми на работното място и ще се справите трудно с тях, лишавайки се от уважението и подкрепата на колегите си.

Везни

Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Ще установите, че всеки има различна идея, но никой не разполага с необходимите средства за реализацията й. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Към грижите на близките ви се отнасяйте с уважение.Позволете им да ви се отплатят по свой начин за подкрепата, която им давате. В вторник се случва новолунието за месеца – не взимайте важни решения, особено такива, които са свързани с партньорските ви отношения.

Скорпион

Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Балансирайте партньорските си взаимоотношения и се опитвайте да постигнете разбирателство. Използвайте утрешния ден за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата. Като развитие вторник е положителен ден за Скорпионите, но мнозина от представителите на знака ще са гневни през деня, защото се сблъскват с пречки. Изненадайте всички.

Стрелец

Като развитие вторник е положителен ден за Стрелците, но мнозина от представителите на знака ще са гневни през деня, защото се сблъскват с пречки. Интересни контакти и срещи изпълват времето ви, това важи особено за жените от знака, които през тези дни са обект на засилено внимание от страна на мъжете. Утре напрежението може да провали утрешния ден ви. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение.Някой умишлено ще ви създава проблеми.Лошото е, че няма да знаете причините за подобно поведение.Приемете, че го прави от завист. За други следва спокоен ден в приятна обстановка.

Козирог

Вторник е силно активен ден.Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. В вторник някои от вас може да пътувате зад граница. Очаквайте материални успехи. Утрешният ден ще е подходящ за начало на всякакви начинания, започнатото сега се увенчава с успех. Утре е ден за домашни дела и творчески дейности, уместно ще е да се занимавате и с бизнес или да разрешавате финансови проблеми.

Водолей

Малко трудно ще съвместите двете дейности, но не е невъзможно. Наложителни са промени в плановете ви, тъй като се нагърбвате с изпълнението на прекалено много неща. Стремежът ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да ви попречат в доста неща. Реализацията на някои дела и всекидневните ангажименти от делово и лично естество ще предизвикат вълнения, действайте с твърдост за овладяването им. От вас зависи да прекратите опитите още в самия им зародиш.

Риби

Може да ви предложат да ръководите колектива, в който към момента участвате. Ще се наложи да преодолеете някакво затруднение.Анализирайте резултатите от предишни подобни случаи и се постарайте да не повтаряте стари грешки. Утрешния ден едва ли ще ви изненада с нещо особено. Не правете точни планове, със сигурност ще се наложи да ги променяте. Утре се движете денят повече и общувайте активно с околните.


image0 (9K)