Вижте кои са зодиите, изправени пред сериозни изпитания до декември 2017 г.

До края на декември 2017 г. Сатурн ще преминава през знака на Стрелецa. При положение, че планетата на задръжките и ограниченията се намира в определен знак, тя подлага на изпитания представителите на тази зодия, както и затруднява нещата, за които този знак отговаря, пише „За жената”.

В случая става дума за оптимизма, късмета, авантюризма, образованието, разширението на съзнанието, философията, правото, общуването с чужденци и дългите пътувания. Т.е. през тези дни голяма част от нас под една или друга форма ще бъдат подложени на изпитания във връзка с тези неща и ще ни се наложи да полагаме много старание от обичайното, а именно: ще имаме сполука, ако се борим за нея, ще си взимаме изпитите, ако учим старателно и ще печелим съдебните дела, ако спазваме законовия ред и изпипваме нужните документи.

[ad id=“238430″]

От друга страна, при Стрелците, както и при хората с лични планети или асцендент в този знак е възможно да се стигне до преподреждане на отговорностите в личния или в професионалния живот.

Възможно е тези хора да преживеят промени, към които по един или друг начин да им се наложи да се напасват, както и да имат усещането, че полагат много усилия от обикновено. На моменти ще срещат пречки в хора и обстоятелства, но е важно да запомнят, че ако са отговорни и последователни, всеки от тях ще съумее да изгради нещо стабилно през периода.

Някои от тях ще стартират връзки, други ще предприемат по сериозни стъпки в настоящо партньорство, трети ще променят насоката в работата си, четвърти ще изграждат нещо важно, най-вероятно стабилна структура в някоя сфера на своя живот.

[ad id=“237001″]

На представителите на тази зодия им се препоръчва да са организирани, подредени, да спазват закона и отговорностите си, но важното е, че стараейки се, ще имат възможност да постигнат замисленото от тях, при това на здрава основа.

Преминаването на Сатурн през знака на Стрелеца ще повлияе също така и на Близнаците, Девите и Рибите. При тях би могло да се очаква външен подтик към поемане на отговорност.

Допустимо е поради пречки или хора от обкръжението да се сблъскат с известни трудности и да им се наложи да се отстояват пред останалите, но именно възникващите конфликти и препятствията, които ще им се изпречват на пътя през периода, ще им дават допълнителна амбиция и желание за развитие. Ако полагат доста старание и са достатъчно борбени в постигането на своите цели, ще постигнат успех.


image0 (9K)