Вижте какъв подарък получи Симеон Сакскобургготски за 80-тия си юбилей

[ad id=“263680″]

За 80-тия си юбилей Цар Симеон беше зарадван с нов подарък- Царското семейство го изненада като всички се събраха отново заедно да прекарат коледните и новогодишни празници в Боровец. От Лондон пристигнаха Княз Кирил и децата му Мафалда, Олимпия и Тасило. От Мадрид – князете Кубрат и Константин-Асен, заедно със семействата си, Княгиня Мириам с князете Борис и Белтран, а още от преди Коледа в Боровец със семейството си е Княгиня Калина.

Преди да отпътуват към “Царска Бистрица” на 27 декември 2017 г., Царят и семействата на князете Кубрат и Константин – Асен си направиха снимка пред възпоменателната плоча за Княз Кардам в парка “Врана”. През 2014 г., когато Князът беше в кома в дома си в Мадрид, по случай неговия 50-ти юбилей, по инициатива на обществен клуб “Корона” беше посадена брезова горичка от 50 дървета.

[ad id=“225664″]

Веднага след това отидоха в Боровец, където с нетърпение ги очакваше да ги посрещне Царица Маргарита.

На 2 януари 2017 г. Царското семейство присъства на водосвет за здраве и успехи през новата година, който беше отслужен в православния параклис в Царска Бистрица “Свети Йоан Рилски Чудотворец”. Той е построен от Цар Симеон и осветен през 2006 година на мястото, където се венча Княгиня Калина. Така семейството отбеляза и 15 години от сватбата на Княгинята и г-н Китин Муньос, които се навършиха на 26 октомври 2017 година.

 


image0 (9K)