Вижте какви коли карат нашите ВИП-ове

Никой не може да стъпи на малкия пръст на братя Диневи, когато става дума за автомобили, но през изминалата година, звездите от родния шоубизнес също се отчетоха с коли за милиони. Красавиците от попфолка държат истински рекорд по луксозни автомобили.

[ad id=“263680″]

С луксозни коли от всеки вид най-често се разхожда фолк певицата Мария. След като върна Бентлито на Гущеров и Майбаха, певицата се вози с луксозни джипове и два различни мерцедеса, всеки на стойност над 200 000 лв.

Плътно по петите я следва Алисия. Експоловинката на Валери Божинов, залага не толкова на стила, колкото на бързината. Неслучайно, предпочита да ползва най-бързите автомобили на новото си гадже.

Макар и често пъти да е засичана, да кара с превишена скорост, пише „България днес”.

Подобна е ситуацията и с Веселин Маринов. Певецът на „Горчиво вино” подкара чисто ново „Волво”, с което гордо се разхожда из столичните улици.

[ad id=“225664″]

Лъскаво „Бентли” държи в гаража си и миската Юлия Юревич, която носи короната за най-красива българка, през 2007 година.
Освен с титлата, Юлия нашумя и с вече приключилата си връзка със сина на Тодор Батков.

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев също кара луксозни лимузини. Той предпочита да ползва у нас лимузина „Мерцедес”, а в Германия кара джип.
Вдовицата на Жоро Илиев – Мая не изневерява на стила си и никога не сменя марката. Тя от години е вярна на „Мерцедес” и ако от време на време сменя колата, то се отнася само до годината на производство.

[ad id=“263680″]

Първенство по най-скъпа кола обаче държи бившият на Русата Златка – Камен Балбузанов — Куката. Той дълго време фучеше из София със своето „Ламборгини Авентадор”, чиято цена гони близо милион. Неотдавна обаче го продаде, заменяйки го с „по-скромен” бял джип.

http://BNews.bg


image0 (9K)