Вижте каква съвместна съдба вещаят вашето и на партньора ви име

Вибрациите, които носят имената, определят съдбата на хората и влияят върху нея, убедени са хората още от древността. Проверете как се съчетават в съвместен живот вашето и на партньора ви име.

Съберете броя на буквите във вашето име с тези от името на партньора ви (пример: Мария – 5 букви + Владимир – 8 букви, 5+8=13=1+3= 4.

1 Това е добро начало. Дори и да не се познавате отскоро,имате усещането, че не сте преоткрили доста неща в любовта си.Склонни сте на експерименти,но не сте уверени дали другият ще ги приеме позитивно.Ще имате по-щастлива връзка,ако и двамата мечтаете по-малко и действате повече.

2 И двамата сте разумни.В други връзки това няма да бъде много полезно за любовта,но при вас лудостта и експериментите не са необходими.Характерите ви са съвместими.Ако сте заедно от скоро и обичате този човек,ще продължите дълго връзката си.Давайте си повече съвети един на друг.

3 Това е една от двете страстни комбинации(другата е с получено число 9)Любовта ви е много страстна.Ако страстта си отиде,твърде възможно е да се разделите.Не понасяте скуката и търсите начини за разнообразяване.И двамата сте склонни към авантюри и това може да се окаже пречка.

4 Сигурни ли сте,че знаете какво искате?Наистина противоположностите се привличат,но с вашите характери-ще бъде доста трудно.Само много силни чувства ще ви съберат заедно.И двамата сте склонни да се отказвате бързо и не сте достатъчно борбени.

5 При вас определено има хармония.Ако тя липсва това се дължи на външни фактори.Преодолеете ли тези фактори ще бъдете много щастливи .Не трябва да се влияете от чуждото мнение,от роднини или приятели.Любовта между вас е спосителният пояс и за двама ви.Вие сте родени един за друг.

6 Това едва ли е първата ви любов.Може би не е и от най-страстната,но това е единствения човек,който наистина ще се погрижи за вас.Тук става въпрос за разбирателство,подкрепа и разбира се за любов,но не онази бурна и страстна любов,а другата-нежната и дълбоката.Такава връзка обикновено създават хора на по-голяма възраст,преживели доста раздели.

7 Доста силни характери сте и успеете ли да преодолеете егото си-ще въдете щастливи.Може би трябва да разберете,че компромисът е задължителен и от двете страни.Колкото и да се обичате,не може само единият да дава,а другият да получава.Ще се проявят пречки,когато единият от вас предпочете кариерата пред любовта.

8 Ще бъдете по-щастливи,ако разговаряте повече.Сякаш все някой остава неразбран във връзката ви.Склонни сте да преувеличавате проблемите и често очаквате от другия повече,отколкото той е способен да даде.Връзката ви не е от най-лесните,въпреки,че в началото всичко изглежда перфектно.

9 Една страстна връзка с много сексуални емоции.Вие сте щастливи,когато се обичате,но проблем може да въде ревността.При вас има риск да се превърне в болестно състояние.Ако успеете да я преодолеете,ви чакат красиви мигове заедно.Двамата сте родени едно цяло и трудно могат да ви разделят.


image0 (9K)