Вижте емоционалното писмо, което една майка отправя към своя син. И заветът, който му оставя: е

„Сине мой, един ден няма да ме има… Ти ще бъдеш възрастен човек и искам да ти кажа някои неща, искам да научиш нещо от мен, да ме запомниш с това.

Запомни сине мой, че най-доброто нещо, която един мъж може да направи за любимата си, е да се усмихва. С поглед, дума, жест … Да смее до сълзи, до болка, докато остане без дъх.

Другото вълшебство, което може да направиш за твоята любима, е да я уважаваш безкрайно. Да се държиш с нея, сякаш тя е единствената жена на света. Защото тази жена е избрала теб сред милиардите мъже и те обича, въпреки твоите недостатъци.

Сине мой, искам да знаеш, че семейството е всичко в живота. В буквалния смисъл. Бори се за тях. За твоята съпруга и деца. Не позволявай да се почувстват самотни, защото работата ти е приоритет. Не позволявай да плачат. А ако плачат, нека бъде от радост.

Знай, че ще се появяват неморални жени, които ще искат да те примамят в леглото си. Не се поддавай на това!

Не разрушавай стените на твоята къща, не разбивай основите на любовта заради една минута страст, или заради някоя жена, която повече прилича на пластмасова кукла, отколкото на жена, с която би споделил живота си.

Не забравяйте, че животът ще ти удря шамари. Някои ще болят по-малко, други повече. Но ти му отвърни с усмивка. Бори се, защото само смелите успяват. И обичай хората винаги, дори да те нараняват. Прости им грешките, защото само така ще бъдеш в мир и със себе си. Покажи ми, че си герой! Че си точно такъв, какъвто исках да бъде синът ми! Обичам те!“

Източник: Жена на върха


image0 (9K)