Видимо неблагоразположен към новата Мис България Слави не ѝ даде голяма възможност да обясни повече за нетипичната си красота

Мис България 2017 Тамара Георгиева е темата, която все още не слиза от първите страници. С нейното избиране за победителка като Кралица на красотата духовете се разбуниха и обиди за нейната външност прехвърчат отвсякъде. Народът не я харесва – това е. А тя не спира да обикаля медии и предавания и да обяснява едно и също – колко нетипична красота има.

[ad id=“263680″]

Снощи се появи и в Шоуто на Слави, който видимо не беше благоразположен към нея. Тамара беше объркана, свита, неуверена. Мисли, че настроенията срещу нея са защото хората не виждат „нетипичната ѝ красота“. „Когато хората ме опознаят ще видят що за човек съм. Хората не са готови за модерното, различното, аз съм по-нетипично красива“, заяви 24-годишната миска.

Изборът на Тамара Георгиева за „Мис България“ 2017 сякаш изпусна духа от бутилката и накара всички да обсъждат критериите и правилата на конкурса за красота.

24-годишната софиянка обаче „имала мечта“ да участва на финалите на конкурса. Още преди три години Тамара изпратила свои снимки по време на кастинга в София за „Мис България“.

[ad id=“225664″]

Въпреки напрежението и негативните коментари, тя казва, че ще носи короната си „Мис България” 2017 с високо вдигната глава. И ще се занимава с благотворителност.

Слави дори не я поглеждаше, докато се опитваше да проведе разговор с нея. Не, че я предразположи – когато събеседникът не му харесва, той не се прикрива никога и отношението му често е поразяващо „противника“. Щом някой не ти е лицеприятен, защо трябва публично да го унижаваш в предаването си, а с това да нагнетяваш и настроението у зрителите? Той дори апострофира Тамара да не говори за себе си в 3 лице единствено число, защото когато това се случва, поясни на младата жена Слави, това никак не говори добре за него.

Друга е темата какво имаше да му каже миската… Общо взето три изречения, които тя навсякъде повтаря от избирането ѝ за Мис България 2017 – нищо съществено.

Както виждате, светът е голям, и „миски“ дебнат отвсякъде.

А спорът за красотата и критериите, според които се избират носителите на титли, най-вероятно ще продължи. След като не спира вече толкова години, дано догодина да останем по-доволни от Мис България, особено ако тя притежава и външна, освен вътрешна красота.


image0 (9K)