Взривоопасни сцени и една великолепна новина в „Завинаги“ довечера

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ две важни събития разтърсват фамилия Боран.

Адем отново е на сеанс при психоложката Идил. Той е гневен на всекиго и на всичко, а последните събития със затварянето на Рейхан и желанието на Дилара за развод, съвсем са го извадили от равновесие. Специалистката обаче винаги успява да го накара да се замисли над думите ѝ и много умело го води до важни емоционални и фактологични разкрития. Тя го подтиква да поразсъждава над това дали според него някога ще успее да се издължи на майка си, или цял живот ще се чувства виновен, когато е щастлив.

Серен открива адреса на Осман и Бурджу и неканена се изсипва в дома им преди да напусне Турция. Поведението ѝ е доста по-меко, а с това тя се опитва да измоли прошка от дъщеря си. Вятърничавата майка прави дори жест да сложи пръстените на годениците и така да изпълни традиционния ритуал.

След разговор с Есма, Фарук се опитва да убеди Сюрея да не се сърди на майка му, защото е поръчала на детектива да я следи веднага, след като жена му се е върнала от Прага. Но по думите на Есма, това е било за кратко и отдавна е приключило, за което разбира се, свекървата се разкайвала.

Със заразителната си усмивка екранната Сюрея от “Завинаги” се обърна към феновете си

Джан и Адем пак кроят пъклени планове за отмъщение на семейство Боран.

И идват взривоопасните сцени, разиграли се заради признанието на Мурат, че двамата с Баде искат да се оженят. Младежът обявява решението си, когато всички са в трапезарията. Безмълвието на присъстващите е изключително кратко. Най-малкият Боран е като петле, борещо се за превъзходство, но срещу Есма султан това му се удава доста трудно. Ужасна е картината, която се разиграва малко по-късно в стаята на господарката. Нургюл е смазана и унижена.

Най-красивото от епизода остава за минутите преди края му. Сюрея припада. Гюлестан я намира на земята и панически вика Фарук, който отнася съпругата си до колата, а оттам – в болницата, където двамата чуват великолепна новина.


image0 (9K)