Вечер на флиртовете в „Завинаги“: Адем – Гюнеш и Ипек с Окан

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ бомбата с ДНК теста за това кой е биологичен баща на Фарук – Гарип или Февзи, е пред гръмко избухване.

Фарук е объркан, няма и как да е иначе. Никак не му се иска да повярва, че е живял в лъжа, а още по-малко да признае, че майка му е недостойна жена. Именно заради тази главоблъсканица, Сюрея го съветва искрено да застане срещу Есма и да ѝ каже какво е научил. Той обаче не смее да го направи.

След няколкото непринудени срещи, никак не протекли гладко, но за сметка на това – много интригуващи и за двамата, Адем кани на гости в имението Гюнеш. Той предварително освобождава Назиф и Гюлестан, за да се чувстват спокойни и успява да очарова дизайнерката с отношение и поведение. Адем ѝ разказва, че отскоро е собственик на имението и още не се е настанил пълнокръвно в него. По време на задушевния разговор, телефонът на Гюнеш звъни. Търси я Юлфет, на която тя не може да си позволи да не вдигне, но не и да ѝ каже истината къде се намира. Асистентката прави опит да я излъже, но дали успява… Двойката прекарва страстната нощ в стаята на Есма.

Странното поведение на синовете ѝ към нея прави впечатление на султанката. Тя ги пита какво се е случило, но те не споделят с нея каква е истинската причина. Фарук иска да научи какво има в миналото между Юлфет и Есма и защо майка му е толкова зле настроена срещу леля им.

Ревността на Емир към новия член на семейството им – сестричката му Яз, намира своето проявление. Момчето хвърля любимата играчка на момиченцето, но я намират и баба му прави опит да го възпитава, упреквайки го за лъжата.

Ипек продължава да подкопава авторитета на съпруга си, като започва открит флирт с Окан – бизнесменът, при когото започна работа Фарук, и с когото тя е била състудентка. Младата жена излиза с приятелки и заедно се забавляват, докато тя не забелязва, че там пристига и Окан. Нейните женски чупки не остават неразгадани за мъжа, който също показва, че я харесва и се стига дотам, че той ѝ предлага работа. Има да гледаме какво още ще се случи между тях двамата, а и каква ще е реакцията на взривоопасния характер на Фикрет.


image0 (9K)