Веселин Маринов: Изключително съм впечатлен от Цветан Цветанов

Предложих брак на втората си жена, като й записах песен и й я пуснах. Тогава тя се разплака. Това споделя в ефира на Нова тв родният изпълнител Веселин Маринов.Запитан дали самотата му помага да е по-добър певец, той отвърна: „Тя ме кара да работя повече и да не се прибирам, когато имам възможност, а да си намирам още работата. Самотата е тежка дума. Живея сам в момента, но не се чувствам самотен“.

„Не мисля, че съм досаден баща. Виждам се всяка седмица с дъщеря ми, но винаги, когато й звънна, я питам дали е удобно, дали е свободна и т.н.“, разказа изпълнителят.

Запитан какво може да го разстрои, той отговори: „Когато имаш толкова години зад гърба си, малко неща могат да те разстроят и да те изкарат „извън обувките ти”. Може би най-много ме разстройва предателството от мъжкото приятелство. Жените са ясни“. Запитан от водещата да не би Цветан Цветанов да го е предал, Веско Маринов отговори: „Категорично не, от него съм само и единствено впечатлен“.

Запитан дали е имитирал някого, певецът отговори: „Когато бях рокаджия – да. В първите години с рок група Импулс, имитирах Дейвид Ковърдейл от „Уайт Снейк“. Копирах цялостното му поведение, стойка, падане и т.н.“


image0 (9K)