Верижна катастрофа на АМ „Тракия“ прати двама в болница, третият е без наранявания

На 20 януари 2018 година в 17:40 часа по АМ „Тракия“, в посока запад, се е движил лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 53- годишен от Сърница, обл. Пазарджик. На км.172+ 500 той е застигнат и блъснат отзад от“Мазда „, управлявана от 26- годишен мъж от Бургас. В следствие на удара „Фолксваген“- а напуснал пътното платно в дясно по посока на движението. Лекият автомобил „Мазда“ останал в дясната лента за движение, след което в него се блъснал движещ се в същата посока „Опел Астра“, управляван от 39- годишен мъж от село Гита, обл. Стара Загора.

[ad id=“263680″]
При настъпилото ПТП водачът на л.а. „Фолксваген“ е получил фрактура на таза. Настанен е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.
Водачът на „Опел“-а е получил охлузни рани в областта на лицето. Обслужен е амбулаторно и освободен, а водачът на л.а. „Мазда“ е без наранявания.

[ad id=“225664″]
Образувано е досъдебно производство. Водачът на л.а. „Мазда“ е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатът е отрицателен, а на другите двама водачи, поради здравословното им състояние, са взети кръвни проби за анализ.


image0 (9K)