Верея с куп проблеми за домакинството срещу шампиона Лудогорец

Контузии и наказания осакатиха тима на Верея преди домакинството срещу шампиона Лудогорец на Трейс Арена в Стара Загора. Двубоят е в четвъртък от 15,00 часа, а входът за срещата е свободен.
Треньорът на заралии Илиян Илиев няма да може да разчита на четирима основни футболисти, които играха мъжки срещу Левски.
Вратарят Георги Аргилашки и централният защитник Мирослав Енчев са наказани за по една среща. Аргилашки получи червен картон срещу Левски, заради оспорване на гола на „сините“ , който беше с ръка, а Енчев заради петия си жълт картон от началото на сезона.

[ad id=“263680″]

– Осман Балде е с увредена странична връзка на коляното и пропуска мачовете до края на сезона след грубото влизане на Жорди Гомес, което си беше за директен червен картон. Георги Андонов е с проблеми в адукторите, а Хюсеин Сюлеймани се прибра в родината си заради смърт на негов много близък приятел и също пропуска мача“, сподели Илиан Илиев.

– Излизаме срещу шампиона на България и е нормално да ни очаква труден мач. Съперниците ни запазиха основните си футболисти при победата над Витоша миналия кръг. Въпреки, че в Лудогорец трудно може да се говори за основни и периферни играчи. Там всички са много качествени“, започна специалистът.
За нас този мач идва в доста тежък момент. На стадион „Георги Аспарухов“ не само ни отнеха заслужена точка, но и сме осакатени за мача с Лудогорец. Както виждате имаме много отсъстващи за двубоя с Лудогорец, но има и други момчета, които дълго време чакат своя шанс. Надявам се да направим добър мач срещу шампиона , каза още Илиев.

[ad id=“263680″]

Пламен Колев ще е на вратата на Верея и той ще пази отново срещу Лудогорец, както през миналия сезон когато разградчани победиха с 5:0 на Трейс Арена. Пред него в защита ще са Бен Джамия и Мунин в центъра, а Илиев и Славев ще са на десния и левия фланг на отбраната.
В халфовата линия ще играят Бенгюзов, Елиаш и Ветанов, а по крилата ще са Фенуш и Йорданов, а на върха на атаката Исмаил Иса.


image0 (9K)