Верея очаква труден мач срещу Етър

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев очаква труден мач срещу гостуващия Етър в последния мач от 16-ия кръг на Първа професионална лига. Двубоят е в понеделник, 20 ноември от 17.30 часа на стадион Трейс Арена в Стара Загора.
От ръководството на Верея, обяви че входът за мача с Етър ще бъде свободен.
„Очаква ни поредният труден мач. Етър е един от отборите, които направиха мащабна селекция преди началото на сезона. Взеха и доста опитни футболисти. Ние ще излезем да играем футбол, но трябва да сме много дисциплинирани и концентрирани, и да не допускаме грешки“, заяви Илиев.

[ad id=“263680″]
В пореден мач наставникът на Верея няма да може да разчита на наказания десен защитник Здравко Илиев, който ще изтърпи последния си мач от санкцията си. Крилото Меди Фенуш също отпада от сметките на Верея след като се възстановява от контузия. Но не е изключено да попадне в групата.
На вратата ще е Аргилашки, а пред него в защита ще играят Енчев и Сюлеймани по двата фланга на отбраната, Бен Джамия и Елиаш в центъра. В халфовата линия ще бъдат Бенгюзов , Слаев и Балде, по крилата ще действат Андонов и Йорданов, а на върха на атаката ще бъде Исмаил Иса.


image0 (9K)